Vloeistof vinden voor jouw vape in Antwerpen

We hebben een brede selectie aan vloeistof voor jouw vape in onze winkels in Antwerpen en Schilde. Onze smaakpapillen willen namelijk ook wat. De vloeistof die in jouw e-sigaret zit, wordt warm gemaakt en omgevormd tot dampen die duidelijk zichtbaar zijn bij het uitblazen. Deze dampwalm is zichtbaar volumineuzer dan de rook die je uitademt bij een tabakssigaret. De vloeistof voor jouw e-sigaret wordt ook onder de namen e-vloeistof, e-liquid en soms e-juice gebruikt.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeauartikelen

Home » Vloeistof vape Antwerpen

De samenstelling van de vloeistof voor jouw vape

Omdat wij in Antwerpen en Schilde graag hebben dat onze vapegebruikers op de hoogte zijn van wat er exact in de vloeistof van hun e-sigaret zit, sommen wij dit graag even voor jullie op.

  • Water
  • Propyleenglycol en/of glycerol. Deze creëren een sterke keelprikkeling en een hoge dampproductie.
  • Aroma’s
  • Meestal nicotine

Deze combinatie van elementen brengt het geheel van de smaakvolle vloeistoffen voor in jouw e-sigaret. Het aanbod aan aroma’s is immens. Voor iedere smaakwens is er in Antwerpen of Schilde een gepaste vloeistof voor een vape. Wij hebben vloeistoffen met alle fruitsmaakjes die je je kan inbeelden tot tabakssmaken, allerhande zoetigheden, chocolade, karamel, koffie of kruidige gehelen. Kan jij de smaak bedenken, dan zal hij vast wel al bestaan! Je kan al deze vapesmaken ook bij ons kopen.

Jouw nicotineboost, jouw keuze. Neem hem vandaag!

Ook het nicotinegehalte heeft veel vrijheden verworven. Hardnekkige tabaksrokers schakelen vaak over op e-sigaretten om hun nicotineverslaving in de hand te houden en geleidelijk aan te kunnen verminderen. Maar wij hebben in onze vapeshop in Antwerpen en Schilde voor jouw vape ook vloeistof die géén nicotine bevat. De keuze is dus volledig aan jou. En die keuze kan je maken in een van onze Itonim dagbladhandels. Wil je alle opties overlopen of zit je met vragen? Contacteer ons gerust!

Assortiment

Specialisatie Centraal