E-sigaretten aankopen in Antwerpen

E-sigaretten vind je in onze filialen in Antwerpen en Schilde. De laatste jaren heeft het klassieke tabaksroken zijn plaats mogen verschuiven voor het elektronisch roken. Het elektronisch roken, ook vapen genoemd, is een steeds vaker voorkomend fenomeen en is doorheen zijn opmars al heel wat geëvolueerd. Maar wat is nu exact het grote verschil?

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeauartikelen

Home » E-sigaretten Antwerpen

Verschil van e-sigaretten met tabaksroken

Wel, beide werken op een volledig verschillende manier. Zo wordt er bij het tabaksroken tabak verbrand en wordt er rook ingeademd. Bij E-sigaretten daarentegen wordt er een vloeistof verhit die omgezet wordt in damp. Hierbij inhaleert de gebruiker dus geen rook, maar wel damp. Ook het aanbod aan vapesmaken en nicotinegehalte is heel wat ruimer bij e-sigaretten.

Hoe zijn e-sigaretten dan opgebouwd?

Vraag jij je af waaruit een e-sigaret bestaat? Wij sommen het even voor jou op.

  • Een batterij
  • Een elektronisch gestuurd verwarmingselement. Dit wordt de verstuiver of verdamper genoemd.
  • Een vloeistofpatroon. Deze vulling bevat een e-vloeistof. Hierin zit water, aroma’s, propyleenglycol en/of glycerol en meestal nicotine.

De evolutie van de e-sigaretten zien wij in Antwerpen en Schilde ook duidelijk in hun designs. Elke generatie heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo leek de eerste generatie uiterlijk nog sterk op een standaard sigaret. Ondertussen is generatie vier technisch al veel meer ontwikkeld, waarbij zijn gebruiker meerdere elementen kan regelen naar zijn eigen voorkeuren. In onze vapeshops in Antwerpen en Schilde hebben wij diverse modellen e-sigaretten in verschillende vormen en kleuren met een ruime keuze in batterijen, verstuivers en mondstukken. Wil je graag een overzicht van alles dat wij aanbieden? Kijk op de website van onze dagbladhandel.

Contacteer ons en ontdek meer

Wat een e-sigaret zo aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om te experimenteren met smaakjes. Er bestaat een buitengewoon groot aanbod aan aroma’s. Geen twijfel mogelijk dat er voor iedereen iets tussen zit waar hij niet aan kan weerstaan. Dus ben jij in Antwerpen of Schilde op zoek naar de vloeistof die jouw smaakpapillen laat zinderen? Dan hebben wij vast en zeker de juiste opties voor jouw e-sigaret. Heb je een bepaald model van e-sigaretten in jouw hoofd en wil je graag weten of wij deze verkopen in Antwerpen of Schilde? Twijfel dan niet om contact met een van onze vestigingen opnemen.

Assortiment

Specialisatie Centraal