Pokémon boosterpack kopen

In onze zaak in Antwerpen en Schilde kan je een Pokémon boosterpack kopen met verschillende Pokémonkaarten. Zo’n Pokémonpacks zijn ondertussen wereldbekend en op veel plaatsen worden kaarten nog steeds geruild. Daarom kan je bij Itonim ook zo’n Pokémon boosterpack of meerdere Pokémonpacks kopen. Ze zijn bovendien ook het ideale cadeau voor echte Pokémonfans. Bij ons kan je dan ook een Pokémoncadeaubox kopen.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeauartikelen

Home » Pokémon boosterpack kopen

Wat kan je vinden in een Pokémon boosterpack?

In de Pokémonpacks die je bij ons kan kopen, zitten telkens tien Pokémonkaarten. De kaarten die je terugvindt in elke Pokémon boosterpack zijn onderverdeeld in drie categorieën:

  • Common
  • Uncommon
  • Rare

Elke Pokémon boosterpack bevat 6 common-, 3 uncommon- en 1 rare Pokémonkaart. De niveaus van deze kaarten, vind je terug onderaan de kaart. Je weet nooit op voorhand welke Pokémonkaarten je zal kopen in zo’n Pokémonpacks, de set zelf kies je wel. Voor al wie Pokémonkaarten verzamelt, ruilt of Pokémon TCG speelt, is een Pokémon boosterpack kopen een echte aanrader. Bovendien kan je voor iemand ook een Pokémoncadeaubox kopen, deze persoon heeft dan meteen de perfecte basis aan Pokémonkaarten om mee aan de slag te gaan. Steek bij de Pokémoncadeaubox één van de wenskaarten die je ook bij ons kan kopen en je hebt het perfecte cadeau.

Ga snek enkele nieuwe Pokémonkaarten kopen in onze winkel

Ben je zelf niet zo thuis in de wereld van Pokémon en wil je ervoor zorgen dat je zeker de juiste Pokémon boosterpack gaat kopen? Dan kan je best eens langskomen in onze dagbladhandel in Antwerpen en Schilde. Wij tonen je met plezier ons ruime aanbod aan Pokémonpacks, Pokémonkaarten en onze Pokémoncadeaubox die je kan kopen. Zit je nu al meteen met vragen rond onze Pokémonproducten of onze andere zaken? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Wij helpen je met veel plezier verder!

Assortiment

Specialisatie Centraal