Vind Wrendale bij ons in Antwerpen en Schilde

Heb jij al gehoord van producten van Wrendale die je nu ook bij ons kan kopen in zowel onze winkels in Antwerpen als in onze winkel in Schilde? Wrendale-designs zijn kleine kunstwerkjes gemaakt door Hannah Dale. Zij heeft haar passie voor kunst en de dierenwereld samengebracht tot één geheel die ze tot uiting brengt in originele producten zoals wenskaarten, schrijfmaterialen, huiselijke items en cadeauartikelen. Haar inspiratie haalt ze uit het glorieuze plattelands- en buitenleven die ze voor het eerst tot leven heeft gebracht aan haar eigen keukentafel in Lincolnshire.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeauartikelen

Home » Wrendale Antwerpen

Wrendale wenskaarten kopen in onze winkels in Antwerpen en Schilde

Onze collectie wenskaarten wordt zeker versterkt met unieke exemplaren als die van Wrendale erbij. Schattige diertjes brengen elke kaart tot leven, passend voor iedere gelegenheid. Maar ook daarbuiten biedt Wrendale enorm veel mogelijkheden aan. De creatieve fantasieën van Wrendale worden overgebracht tot vele diverse artikelen. De schrijvers onder jullie kunnen jullie hartje opdoen tussen het briefpapier, de schrijfpennen, pennenzakken, notitieblokjes, agenda’s, boekenleggers, …

Wrendale is meer dan een wenskaartje

De echte huismussen kunnen in Antwerpen of Schilde hun favoriete Wrendale kopen om hun gezellige woning nog knusser te maken met items zoals bewaarblikken, (thee)tassen, servies, waterflessen, … Dit kan nog verder getrokken worden tot in de tuin met bloemenzaadjes of schorten. Ben je ondertussen helemaal verloren in liefde voor hun producten? Geef ze dan cadeau aan je dierbaren, verpakt in cadeaupapier van, je raadt het al, Wrendale. Ook een heleboel Wrendale-accessoires liggen klaar voor jou om te kopen in Antwerpen en Schilde. Wil jij niet enkel Wrendale kopen? Ontdek dan ook onze vapeshop. Daar vind je een assortiment e-sigaretten.

Overtuigd? Bezoek een van onze filialen.

Ben je ondertussen overtuigd van Itonim en zijn collectie van Wrendale of heb je nog een extra overtuiging nodig? Want die kunnen wij jou geven. Wanneer jij jouw Wrendale-product komt kopen in onze dagbladhandels in Antwerpen of Schilde, verzekeren we dat jouw dierbare zich geliefd gaat voelen. Er gaat niets boven de sentimentele verrassing van een klein gebaar om iemand blij te maken. Het is een duidelijk signaal dat je om iemand geeft en dit wilt tonen. Deze impact is enorm. Dus twijfel niet langer en kom een keertje binnen in een van onze filialen. Je vindt er bovendien nog andere leuke cadeaus, zoals een Pokémon boosterpack. Bekijk waar onze winkels gesitueerd zijn via onze contactpagina.

Assortiment

Specialisatie Centraal