Ontdek onze vapeshop in Antwerpen en Schilde

Voor zij die graag een alternatief hebben op het klassieke roken, hebben wij een vapeshop in zowel onze winkels in Antwerpen als die in Schilde. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij jouw wensen. Vapen is op de dag van vandaag steeds populairder en hoeft niet meer onder te doen voor het klassieke tabaksroken. Het is ondertussen een gekend product dat een steeds ruimer publiek aanspreekt. Ook wij gaan in Antwerpen en Schilde mee in deze hype met onze vapeshop.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeauartikelen

Home » Vapeshop Schilde

In onze vapeshop in Antwerpen en Schilde vind je een alternatief op het klassieke roken

De e-sigaret is doorheen zijn opmars al sterk geëvolueerd en heeft meerdere transformaties ondergaan. Jij zal dan ook zonder twijfel het gepaste exemplaar vinden. Verder bieden wij ook nog een brede waaier aan vloeistof. Zoals je ziet heeft ons vapeshop alles wat jij zoekt in Antwerpen of Schilde. Vapeshops verschijnen massaal aan een hoog tempo. Daarom is het niet altijd makkelijk om overzicht te behouden. Wij nemen graag de tijd om jou volledig te informeren, zowel via de website van als in real life in onze dagbladhandel.

Maak bewust jouw keuze voor onze winkel

Dus ben jij al overgeschakeld naar het elektronisch dampen of heb je graag nog een extra woordje persoonlijke uitleg voor je een e-sigaret van Vuse of een ander merk gaat kopen in onze vapeshop? Dan staan wij graag voor jou klaar in onze vapeshop in Antwerpen en Schilde. Kijk op onze contactpagina voor de winkel het dichtst bij jou in de buurt. En ben je dan toch bij ons binnen? Dwaal dan zeker ook eens af naar onze Wrendale-afdeling vol wenskaarten, accessoires en meer.

Assortiment

Specialisatie Centraal