Ontdek onze vapeshop in Antwerpen en Schilde

Voor zij die graag een alternatief hebben op het klassieke roken, hebben wij een vapeshop in zowel onze winkels in Antwerpen als die in Schilde. Wij hebben een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij jouw wensen. Vapen is op de dag van vandaag steeds populairder en hoeft niet meer onder te doen voor het klassieke tabaksroken. Het is ondertussen een gekend product dat een steeds ruimer publiek aanspreekt. Ook wij gaan in Antwerpen en Schilde mee in deze hype met onze vapeshop.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeau artikelen

Home » Vapeshop Schilde

In onze vapeshop in Antwerpen en Schilde vind je een alternatief op het klassieke roken

De e-sigaret is doorheen zijn opmars al sterk geëvolueerd en heeft meerdere transformaties ondergaan. Hierdoor is er geen twijfel meer mogelijk dat ook voor jou het gepaste exemplaar te vinden is. Dat in combinatie met de brede waaier aan vloeistof zorgt ervoor dat onze vapeshop alles nodig heeft wat jij zoekt in Antwerpen of Schilde. Naast het elektronisch roken bieden wij ook andere alternatieven aan, zoals nicotinezakjes. Vapeshops verschijnen massaal aan een hoog tempo. Het overzicht vinden of weten waar je het best terecht kunt kan al snel overweldigend voelen. Wij nemen graag de tijd om jou volledig te informeren, zowel via de website van ons bedrijf als in real life

Maak bewust jouw keuze voor onze winkel

Dus ben jij al overgeschakeld naar het elektronisch dampen of heb je graag nog een extra woordje persoonlijke uitleg? Dan staan wij graag voor jou klaar in onze vapeshop in Antwerpen en Schilde. Kijk op onze contactpagina voor de winkel het dichtst bij jou in de buurt. En ben je dan toch bij ons binnen? Dwaal dan zeker ook eens af naar onze Wrendale afdeling vol wenskaarten, accessoires en meer.

Assortiment

Specialisatie Centraal