Nicotinezakjes kopen in Antwerpen

Zoek niet langer naar jouw nicotinezakjes, want deze kan je bij ons kopen in Antwerpen en Schilde. Het alternatief op het klassieke tabaksroken is in de volksmond ook gekend als ‘snus’. Al is er wel een klein verschil. Zo is snus een rookloos tabaksproduct. Je hoeft de tabak niet te roken doordat deze in de vorm van een vochtig poeder is. Nicotinezakjes lijken hier sterk op, maar verschillen doordat deze niet gevuld zijn met tabak. In de plaats daarvan bevatten ze een poedervulsel met smaakstoffen en nicotine. In Antwerpen en Schilde zijn nicotinezakjes zijn iets relatief nieuws, maar nu kan je ze dus ook bij ons kopen.

Heeft u vragen, of wilt u informatie?

Swarovski wenskaarten

Alternatief op klassiek roken

Wrendale cadeau artikelen

Home » Nicotinezakjes kopen Antwerpen

Nicotinezakjes kan je vanaf nu bij ons kopen in Antwerpen en Schilde

Nicotinezakjes lijken een beetje op kleine theezakjes met hierin het poedervulsel. Je plaatst ze tussen jouw bovenlip en tandvlees. Hier geven ze dan voor ongeveer een half uur hun nicotine vrij die opgenomen wordt via het speeksel en slijmvlies in de mond. Ze bevatten smaakstoffen gehaald uit de tabaksplant of toegevoegde smaakstoffen zoals menthol, fruitsmaken of zoete smaken.

De nicotinezakjes kan je bij ons in Antwerpen en Schilde kopen en zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, gaande van 7.81 tot 20.6 mg/g nicotine. Hoeveel nicotine er exact afgegeven wordt hangt af van zowel deze concentratie alsook de duur dat het zakje in de mond zit en van hoe je het gebruikt.

Ontdek onze nicotinevrije mogelijkheden

Liever geen nicotine? Die optie is er zeker. Er bestaan nicotinezakjes zonder nicotine. Deze bevatten andere stoffen zoals vitaminen, cafeïne, …  Niet enkel nicotinezakjes, maar ook andere alternatieven zoals e-sigaretten kan je in bij ons Antwerpen en Schilde kopen in onze vapeshop. Wij hebben een groot aanbod aan vloeistoffen naar jouw wens, zowel met als zonder nicotine.

Ben je nieuwsgierig naar wat ons bedrijf jou nog meer te bieden heeft, inspecteer dan zeker onze website of kom langs in één van onze filialen. Zo zal je zien dat onze dagbladhandels meer te bieden hebben dan rookwaren en je bij ons ook terecht kan voor wenskaarten, tijdschriften of Wrendale producten.

Assortiment

Specialisatie Centraal